Kalauz a teljesen automatizált otthonok világába

Tudtad, hogy a Fibaro eszközeivel felszerelt otthonok milyen előnyöket jelenthetnek? Mindig is érdekelt az okos otthonok világa, de nem láttad át, hogy milyen folyamatok tudnak végbe menni, ha lakásod több pontján is fel vagy készülve a legmodernebb technikára?

Tarts velünk, hogy lásd, mi mindent tudsz összehangoltan kezelni – akár távolról is!

A Fibaro család korlátlan lehetőségeket rejteget!

Fibaro okos ház smart home vezetéknélkül.hu 1

Eszközök, melyek már egy “alapcsomagot” képezhetnek: 

  • Néhány világítási kör kiépítése,
  • Okoskonnektor beszerelése
  • Mozgásérzékelők beépítése,
  • Kapu, garázskapu okosítása,
  • Intelligens vezérlő integrálása: Google Assistant vagy Amazon Alexa
  • Egyéb igény szerinti eszköz beszerelése

Hogy néz ki, amikor teljes otthon felokosítás történik Fibaro Home Centerrel?

Amennyiben FIBARO komplett okos otthon rendszert szeretnénk kialakítani otthonunkban először szükséges a megfelelő központi egységet kiválasztani. A FIBARO-nak alapvetően több típusú központi egységét különböztethetjük meg: A jelenleg piacon lévők: FIBARO Home Center 3 és FIBARO Home Center 3 Lite.

Képzeljük el, amikor hazaérünk, és már automatikusan megfelelő hőmérséklet van bent, a villanykapcsolót sem kell keresni a sötétben, mert már felgyújthatjuk őket telefonunk segítségével – vagy ezek is automatikusan tudnak kapcsolódni a mozgásérzékelésre! Amikor megérkezünk az autóval, kinyílik a garázskapu. Távollét során pedig láthatjuk, hogy mászkáltak-e otthonunk körül illetéktelen személyek.

Fibaro okos ház smart home vezetéknélkül.hu 1

Mikor, kinek előnyös mindez?

Ha például elutazunk, nyugodtan és biztonságban hagyhatjuk ott házunkat. Nem kell aggódni attól, hogy mikor törnek be, leengedtek-e a redőnyök, vagy attól, hogy áramtalanítottunk-e korábban minden berendezésünket. 

Azonban arról sem szabad megfeledkezni, hogy amikor egy idős rokonunk otthonában sokat tartózkodik, és nem tudjuk a megfelelő gyakorisággal meglátogatni őt, így a beprogramozott eszközök segítségével, fele annyi feladatunk marad, amit el kell látnunk, anélkül, hogy elfelejtenénk, vagy nem maradna rá időnk.

Valami olyat még idetennék a végére: Az okosotthonok kialakításának lehetőségei számos különféle megoldást kínálnak minden korosztály számára. Bármilyen egyedi elképzelését igyekszünk valóra váltani.

Kérd munkatársunk segítségét, és kérd ezzel együtt egyedi árajánlatunkat is, mely maximálisan a te igényeidre lesznek szabva!

Ha bármilyen kérdésed lenne az okos otthonokkal kapcsolatosan, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Keress minket emailben vagy akár a Facebookon!