You are currently viewing Teljes biztonságban akarod tudni okos otthonod? Segítünk!

Teljes biztonságban akarod tudni okos otthonod? Segítünk!

Az otthon mindenki számára egy különleges hely, ahova az ember visszavonul, ha fáradt. Egy erőd, ahol a családját biztonságban tudja és ahol nem zavarja semmi és senki, ha éppen arra van szüksége. Egy valódi okos otthon ezáltal segíti tulajdonosát, hogy annak maximális biztonság- és nyugalomérzete meglegyen. Ehhez pedig a következő terméket mutatjuk be: a Fibaro Intercom intelligens kaputelefon. 

Lépj be otthonodba, akár a király a palotájába! A Fibaro okos otthon rendszer éber őre szívélyesen fogad otthonodban, hazaérkezéskor leállítja a riasztó-rendszert, felkapcsolja a lámpákat, bekapcsolja a kedvenc zenédet, vagy bármit, amire a Fibaro applikáción keresztül a telefonodról vagy egyszerűen hangvezérléssel utasítod.

Egy okos otthon intelligens ajtónállója

A Fibaro Intercom egy intelligens, elegáns és multifunkcionális megoldás azoknak, akik szeretnék tudni, ki áll az ajtajuk előtt, illetve mi folyik a ház körül. E készülék segítségével a látogató nemcsak akkor tud kapcsolatba lépni velünk, ha otthon vagyunk, hanem akkor is, ha épp távol tartózkodunk, hiszen a kaputelefon segítségével videóüzenetet tudnak hagyni számunkra, melyet az eszköz memóriakártyája tárol, így azt bármikor vissza tudjuk nézni FULL HD minőségben. Éjszaka sem kell attól tartani, hogy a kevés fény miatt nem látunk megfelelő minőségben, hiszen az eszköz automatikusan éjszakai üzemmódra kapcsol át  sötétedés után, így a késői látogatókról is pontos képet kapunk. A Fibaro Intercom akkor is hasznos lehet, ha épp nincs nálunk a lakáskulcs, hiszen lehetővé teszi, hogy az alkalmazás segítségével akár telefonunkkal, vagy egy korábban beállított PIN-kód segítségével manuálisan is kinyithassuk az okos otthonunkat.

Utasítsd az intelligens kaputelefont, ahogy neked kényelmes!

Az intelligens rendszer egyik nagy előnye, hogy nem csak biztonságosabbá, de egyszerűbbé is teszi a mindennapokat. Legyen szó arról, hogy súlyos csomagokkal a kezedben érsz haza, csak mondd ki a jelszót a kapuőrödnek és az kinyitja előtted az ajtót, nem kell a kulcsok után matatni. Okos otthonod felismeri a hangodat és azt, ha Te mondod ki a megfelelő jelszót, amelyre kinyitja az ajtót. Azonban, ha azt állítod be, az ajtó már a telefonod közeledésére kinyílik előtted, így jelszó sem kell.

Az Intercom intelligens kaputelefonhoz tartozik továbbá egy Fibaro applikáció, amely segítségével távolról is kapcsolatba tudsz lépni az eszközzel és akár az ajtót is ki tudod távolról nyitni, ha olyan személy áll ott, akit be szeretnél engedni. A családtagoknak akár személyre szóló engedélyeket oszthatsz ki, így az Intercom kaputelefon az ő hangjukat vagy telefonjukat is felismerheti, ezzel adva beengedést az otthonotokba / kertetekben való belépésre.

A megfelelő biztonságot szem előtt tartva az eszköz értesítést is küld az applikációban, ha bárki áll az ajtó előtt, vagy bárki belépett az otthonodba, amikor Te nem is vagy otthon. Futár vagy illetéktelen behatolni vágyó? Nézd meg az applikációban a telefonodon és intézkedj!

Az okos kaputelefon hóban-fagyban szolgál

Fibaro intercom okos otthon intelligens kaputelefon 1

A FIBARO Intercom varázsereje elpusztíthatatlan, nem befolyásolják szélsőséges időjárási körülmények sem. Legyen szó nyári forróságról, téli fagyról, porról – az intelligens kaputelefon mindig ott van, ha szükség van rá!

Ha bármilyen kérdésed lenne az okos otthonokkal kapcsolatosan, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Keress minket emailben vagy akár a Facebookon!