Otthonvezérlés a felsőfokon! – Yubii, az okos otthon applikáció

Képzeljük el, hogy milyen az, amikor teljes automatizált rendszerrel vagyunk körülvéve. A kényelem a maximumra van felcsavarva! Hazaérni nyáron a melegből egy kellemesen lehűtött, s beárnyékolt lakásba, ahol minden egy applikációval kontrollálható. Ki ne szeretné ezt? 

Ez már nem álom többé! 

Android és Apple okoskészülékünkre egyaránt letölthető a mindenki által elérhető és egyszerűen kezelhető Fibaro okosotthon vezérlő, Yubii nevű alkalmazás, amelyen belül megtalálható minden hasznos funkció. Ez tulajdonképpen egy nagyon egyszerűen és gördülékenyen működő központi vezérlő, ami kommunikál minden, okos otthonunkba beszerelt eszközzel, s ez az alkalmazás teszi lehetővé számunkra tudjuk vezérelni azokat! Az okosotthon applikáció legnagyobb előnye talán az, hogy nem csupán minden eszközt elérhetünk otthonunkban, hanem a lakás vagy ház működését teljes mértékben személyre lehet szabni benne. Minden pontosan úgy és akkor fog működni, amikor azt mi szeretnénk. 

Yubii applikacio smart home okos otthon

A távoli vezérlés is pofon egyszerűvé válik ezáltal az okos otthon applikáció segítségével

Csupán csak internet kapcsolat szükséges, ahhoz, hogy komfortosabbá varázsoljuk lakásunkat, minden előzetes erőfeszítés és fizikai kontaktus nélkül, a világ bármely pontjáról. 

Előnyös lehet továbbá az alkalmazás megléte, hiszen naprakészek lehetünk otthoni fogyasztásunkkal is, azaz, nyomon tudjuk követni, hogy mennyit spóroltunk a FIBARO adta okos eszközök használatával!

Próbáld ki te is és oszd meg velünk a véleményedet!

Ha még nincs okoseszközöd, de szeretnél egy komfortos okosotthont, akkor keress fel minket bátran, hiszen nálunk nem fogsz elveszni a Fibaro termékek rengetegében! Mi teljes mértékben segítünk neked kiválasztani az otthonod kényelmét leginkább kiszolgáló eszközöket, melyet profi szerelő csapatunk segítségével szakszerűen be is építünk, miközben a rendszert a legapróbb részletekig az igényedre szabjuk.

Ha bármilyen kérdésed lenne az okos otthonokkal kapcsolatosan, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Keress minket emailben vagy akár a Facebookon!