You are currently viewing Yubii Home – Az új okos otthonod szíve és lelke

Yubii Home – Az új okos otthonod szíve és lelke

Rengeteg előnyünk származhat abból, ha az otthonunkban használt okos eszközöket hozzárendeljük egy központi, intelligens vezérlőegységhez. De vajon milyen előnyökhöz juthatunk az összekapcsolással? 

A Yubii Home egy tökéletes átjárót és irányítási központot képez a FIBARO intelligens eszközei, és a Yubii ökoszisztéma között. Ez az első olyan vezérlőpult, amely ötvözi a Nice és a FIBARO technológiákat, de ez még nem minden. A Z-Wave és WiFi protokollokkal való kompatibilitásának köszönhetően közel 3000 gyártó intelligens termékeit képes irányítani.

Lehetőségünk van előre programozott műveleteket is integrálni az intelligens házvezérlőbe. Megmondhatjuk például a Yubii Home-nak, hogy kapcsolja fel reggel a világítást, este pedig le. Programozhatjuk arra is, hogy reggelente nyissa ki a garázsajtót, és engedje ki a kutyát az udvarra, de akár a kedvenc Netflix filmjeinkhez is hozzá tudja igazítani a világítás fényerejét és hangulatát. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

A forradalmi újítás kulcsa az egyszerűséggel ötvözött innovatív technológiában rejlik. A fűteni kívánt szoba térfogata alapján a termosztát meghatározza a kívánt hőmérséklet eléréséhez szükséges időt. Ezen felül a készülék színkódokkal jelöli az aktuális hőmérsékletet, így Önnek nem kell többé rossz minőségű kijelzőkön követni a szoba hőmérsékletének változását.

Intelligens otthonok évek óta, a biztonsággal az élen

A Yubii Home erősségei nem csak jó programozhatóságában áll, hanem a fenntarthatóságában, megtakarításokban és a biztonságban is. A vállalat stratégiáját követve a Yubii Home egyik célja, hogy minimalizálja otthonaink környezetre gyakorolt ​​negatív hatását a fűtés és a világítás intelligens szabályozásával, valamint az áramfogyasztás monitorozásával. Ezek a mindennapi apró gesztusok jelentős hatással lehetnek egész bolygónk jólétére.

A jólét rendkívül fontos, és a páratartalom-szabályozó rendszerek csatlakoztatásának, az intelligens fűtésnek, a levegőminőség-mérésnek, a szén-monoxid-érzékelésnek és a veszélyes helyzetekről való értesítésnek köszönhetően a Yubii Home minden esetben megfelelő körülményeket és biztonságot nyújt az egész családjának.

Az intelligens otthoni rendszer biztonsága és stabilitása létfontosságú kérdés a gyártó számára. A hackerek elleni védelem az adatok titkosításával történik (helyi és külső kapcsolatokban is). A kiváló minőségű alkatrészek lehetővé teszik, hogy a Yubii Home csak lokálisan működjön, és a felhő elérésének hiányában is biztosítja az otthoni kulcsfontosságú funkciókat. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a rendszer leáll, amikor a hálózatüzemeltető úgy dönt, hogy lekapcsolja az internetet, például a kapcsolat karbantartása érdekében. Amikor viszont a rendszer csatlakozik az internethez, a felhasználó a világ bármely pontjáról kezelheti az intelligens otthona funkcióit.

Ha bármilyen kérdésed lenne az okos otthonokkal kapcsolatosan, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Keress minket emailben vagy akár a Facebookon!