You are currently viewing A komplett okos otthon enciklopédia kisállat gazdiknak

A komplett okos otthon enciklopédia kisállat gazdiknak

Azok számára, akik kedvenceik miatt már régóta azt kívánják, bárcsak egyszerre lehetnének két helyen, a munkahelyen is és otthon is, az otthoni automatizálás a varázslatos képlet erre.

Ha még nem gondoltál arra, hogyan használhatod az otthoni automatizálást azon túl, automatikusan felhúzza a redőnyt reggel, itt van minden, amit tudnod kell ahhoz, hogy az okos otthon eszközeid állatbarát otthont teremtsenek.

The Heat Controller - Az intelligens radiátorszelep

Egy háziállat számára optimális hőmérsékleten tartani otthonát trükkös feladat lehet, különösen, ha tollas vagy uszonyos barátodnak különleges igényei vannak. Egy intelligens radiátorszeleppel soha nem kell aggódnod amiatt, hogy túl hideg vagy túl meleg lesz otthon, amikor nem vagy ott. Akár az irodában vagy, akár nyaralsz, az intelligens termosztátokkal azonnal ellenőrizheted otthonod környezeti hőmérsékletét. Ezekhez az eszközökhöz tartozik egy alkalmazás, amelyet okostelefonodról kezelhetsz, akár az irodából, vagy a KARIB-szigetekről. 

Különösen szeretjük a The Heat Controllert, mert egyszerűen kombinálható egyéb olyan okos eszközökkel, mint például a mozgásérzékelő. Amikor szőrös kis barátunk úgy gondolja, hogy neki a másik szobában lesz kényelmes aludni, a mozgásérzékelő jelet küld a radiátor szelepnek az állat tartózkodásáról, és automatikusan beállítja a szoba hőmérsékletét.

Élő adásban kedvenceinkkel

Néha nem elég, hogy tudjuk, elegendő élelmet és folyadékot készítettünk elő kedvencünknek a távollétünk idejére, és könnyen érezhetjük úgy, hogy a saját szemünkkel szeretnénk meggyőződni róla, minden rendben van otthon. 

Az Intercom az otthonod sokoldalú őrszeme. Képes nagylátószögű, HDR élő képet biztosítani otthonunk pontjairól, telepítési helyétől függően. HA szükség van rá, és éppen azt látjuk, hogy a kutyánk a kedvenc cipőnket rágja, akkor szóban figyelmeztethetjük telefonunkon keresztül, hogy talán ez nem a legjobb módja az unaloműzésnek.

Intelligens világítás

Az automatizált világítás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megmártózz az otthoni automatizálásban, illetve annak, hogy javítsd kedvenced életminőségét. A vezeték nélküli eszközzel programozható vagy távirányítható fények gondoskodnak arról, hogy szőrös barátai ne maradjanak sötétben, amikor nem vagy otthon. Emellett segít az energiaköltségek csökkentésében is, mivel nem kell többé egész nap égve hagynod a lámpát. Ha kombinálod a mozgásérzékelőket és az intelligens világítást, kedvenced soha nem marad sötétben, akármerre bolyong a lakásban.

Folyton mozgásban

Semmi sem fontosabb, mint kedvenced biztonsága, és a mozgásérzékelők segítenek abban, hogy kedvenceid ne kerüljenek bajba. Akár alszol, akár egy másik szobában vagy az irodában vagy, a mozgásérzékelők figyelmeztetnek, ha kedvenced túllépi a határokat. Amellett, hogy otthonod és szeretteid biztonságban lehetnek, a mozgásérzékelőket beállíthatod úgy is, hogy figyeljék a háziállatokat az egyes szobákban, vagy amikor az udvaron játszanak. Még nyomásérzékelőket is felszerelhetsz olyan bútorokra, amelyeken nem szeretnéd, hogy pelyhes pamacs lustálkodjon. Ha pedig cicád van, fontold meg mozgásérzékelők kihelyezését az alomtálca közelében, amely aktiválásakor például bekapcsolhatja a szagtalanítót, ha összeköttetésben vannak.

Ha bármilyen kérdésed lenne az okos otthonokkal kapcsolatosan, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Keress minket emailben vagy akár a Facebookon!