Kert vezérlés

A szomszéd kertje mindig zöldebb… – hányszor, de hányszor hallhatta már Ön is ezt a mondatot?! Pontosan ezért Mi is azt gondoljuk, hogy családi háza ékköve nem is lehetne más mint a kertje. Megpróbálunk néhány olyan ötletet és megoldást a figyelmébe ajánlani, melynek segítségével a kertgondozás még könnyebb és időt spórolóbb lesz, hogy Ön inkább munkájának gyümölcsét élvezze, mintsem dolgozzon abban.

Időjárásfigyelő öntözőrendszer

Természetesen tudjuk, hogy a kertekbe telepített automata öntözőrendszerek rendelkeznek nappali és esti locsolási időpontértékekkel, ám Mi mégis azt gondoljuk ennek finomítását érdemes megvalósítani a tökéletes gyep elérése érdekében.

Időjárás megfigyelő rendszerünk segítségével – mely hőmérsékletet, párát és csapadékmennyiséget is figyel, ÖN pénzt is megspórolhat, hiszen eső esetén az éppen aktuális locsolási ciklust a rendszer elhalasztja.

Egyes növények több vizet igényelnek, mint társaik, bízza a teljes öntözés folyamatát rendszerünkre, ezáltal biztosítva számukra a megfelelő vízmennyiséget.

Kerti party az este folyamán és nem szeretné, hogy a vendégek vizesek legyenek? Semmi gond, hiszen a teljes rendszer mobiltelefonja segítségével elérhető, így az öntözés szüneteltetése csupán egy gombnyomásnyi idejébe kerül.

Kerti világítás

Az egyik legrosszabb zárási a nyári estéknek az, hogy miután a kerti bútorok párnáit elpakoltuk, bevittük az üres üveget, becsukjuk a terasz ajtót, majd rádöbbenünk, hogy a kültéri világítást – melynek kapcsolója a kertben van, elfelejtettük lekapcsolni.

A kerti világítás lekapcsolását köthetjük egy meghatározott időponthoz. Például este 11-kor automatikusan le ellenőrzi a rendszer, hogy maradt-e égve kültéri világítás, és amennyiben igen leoltja azt. Természetesen ha szükségünk van a világításra egy gomb megnyomásával kikapcsolhatjuk ezt a funkciót.

Romantikus vacsorát tervez a párjával? A fényerőszabályozó modul segítségével a lámpa fény erejét mérsékelheti – akár a színét is változtathatja, így a randevú sikeressége biztos nem a fényeken fog múlni.

Medence – Jacuzzi vezérlés

A redőnyök gyártói igyekeznek a saját távirányítós rendszerüket eladni Önnek, ezzel elvéve annak ,,okosítási,, lehetőségét. Ha Ön előre gondol arra, hogy akár a későbbiekben szeretné lakásának redőnyeit okosítani, érdemes az egyszerűbb motoros vezérlésű (4 vezetékes motor) redőnyt választani, biztosítva ezzel az okosítás lehetőségét.

A távirányítós kapcsolás lehetőségét a további okos elérések mellett (telefonos vezérlés, automatikus működés) természetesen mi is biztosítani tudjuk Önnek, így akár a redőnyök zárása gombnyomásra működhet. A “KeyFob,, segítségével egyszerre irányíthatja a teljes lakás vagy 1-1 szint / helyiség redőnyeinek zárását, így TV nézés közben nem kell felállni a kanapéról és egyesével lehúznia azokat.

Biztonság

A kerten keresztül vezet az út az otthonába. Tudják ezt jól az illetéktelen személyek is. Kertjére éppen ezért érdemes az elsődleges védelmi zónaként tekinteni, és felszerelni biztonsági eszközökkel.

Az általunk kínált rendszer kompatibilitásának köszönhetően különböző más gyártók által forgalmazott kamerák élőképeit is integrálni tudjuk a rendszerhez, így nincs szükség több applikáció együttes megnyitására ahhoz, hogy élőben tudja vezérelni a kertje eszközeit, és lássa is az ott történt dolgokat.

A megfelelő beállításoknak köszönhetően egy illetéktelen személy esetén a kerti lámpák  azonnal felkapcsolódhatnak, elindulhat az öntözőrendszer, így ijesztve el az illetéktelen személyt, miközben a telefonján Ön azonnal értesítést kap az eseményekről.