Így lesz az okos rendszerből hatékony partner

Okos rendszeren gondolkodsz és szeretnéd, ha megfelelő társad lenne a mindennapok során? Ha a korábbi bejegyzéseinkben írt automatizálható, okos megoldásoknál többre, komplexebb rendszerre vágysz, akkor itt egy újabb megoldási javaslat a Vezetéknélkül.hu jóvoltából.

Okosotthon vezérlők a Fibaro rendszerrel való összekapcsolódáshoz

A Fibaro eszközök előnyeiről többször beszéltünk már, nem véletlenül használjuk ezeket mi is a mindennapjaink során. Amiről eddig talán kevés szó esett, hogy a lakossági felhasználásban is egyszerűbb a vezérlésük, mint az ember talán gondolná. Ha otthonodban Apple Homekit, Google Home vagy Amazon SmartHome eszközöket alkalmazol vagy tervezel alkalmazni a Fibaro eszközei tökéletes társként egészítik ki őket!

Fibaro Smart home Amazon Alexa Google Assistant Apple

Az Apple, a Google és az Amazon okos eszközei szoftveres úton tudnak összekapcsolódni a Fibaro rendszereivel egy központi vezérlő segítségével, ehhez csupán egy webalapú integrációra van szükség. A FIBARO mindent elkövet, hogy a vezérlés a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb lehessen minden felhasználó számára. A saját távvezérlő eszközein kívül már az Amazon Alexa, Google Assistant és Siri hangalapú vezérlést segítő asszisztensével is kompatibilis.

Innentől nem okozhat különösebb problémát az, ha hangvezérlés útján szeretnénk a hőmérsékleten emelni, vagy éppen csökkenteni. Nem okoz problémát az sem, ha a redőnyeinken szeretnénk állítani, hiszen a kintről bejövő fény nem megfelelő számunkra. 

Ez egy tökéletes kényelmi funkció, mely nem igényel nagy előkészületet: rendelkezz akár Alexa, akár Siri névre hallgató hangvezérlővel. Virtuális asszisztensünk bármely Fibaro eszközzel remekül fog működni, így nem kell nagy átalakítás otthonunkban, ahhoz, hogy mindez megvalósuljon.

Amazon Alexa okosotthon

Amazon Alexa, Google Home és Apple Homekit beszerelés

Amennyiben te is szeretnél teljes komfortot otthonodba, nincs más dolgod, keress fel minket, mivel a vezeteknelkul csapata ebben is otthon van! Nem kell hozzá külön eszközt beszerezned, sem beszerelő csapatot, hiszen, ha velünk szeretnéd beépíteni a mindennapjaidba ezen asszisztensek egyikét, akkor nincs szükséged külön a termék beszerzésére!

Ha bármilyen kérdésed lenne az okos otthonokkal kapcsolatosan, kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! Keress minket emailben vagy akár a Facebookon!